Menu

info Zlatni lug

Seoski turizam Zlatni Lug, Donji Emovci samo 4 kilometra od centra grada Požege, nudi smještaj u ambijentalnom okruženju, bogatu tradicionalnu gastronomsku ponudu,raznovrsni sportski sadržaj (pecanje, mali nogomet, odbojka, paintball, streličarstvo), caffe bar, otvoreno svaki dan od 8-20 sati, dođite i uvjerite se u najkvalitetniju ponudu na području županije po razumnim cijenama.
U srcu zlatne doline, nadaleko poznata Vallis Aurea koja je vjekovima očuvala tradiciju i dušu autohtonih slavonskih sela smještenih u beskrajnim ravnicama, podno vinograda i pogleda prema gustim slavonskim šumama, sada je na seoskom domaćinstvu Zlatni Lug otvorila vrata za nesvakidašnje gostoprimstvo koje će Vam pružiti odmor od svakodnevice i užurbanog života Seosko imanje Zlatni Lug omogućuje Vam smještaj Vaše obitelji, poslovnih partnera i prijatelja u moderno i vrhunski opremljenim sobama s prizvukom autohtonog slavonskog imanja.
Posjetiteljima su na raspolaganju sobe kategorizirane s 3* , opremljene namještajem visoke udobnosti, modernim kupaonicama, dnevnim boravkom s čajnom kuhinjom, odličnom audio i video tehnikom, WI-FI bežičnim internetom, mini barom… Za sve vaše upite, informacije i rezervacije obratite se s punim pouzdanjem i bez obaveza. Čekamo Vas u Zlatnom Lugu!.

Gallery – Popup

Event organizacija Zlatni Lug razvila se iz potrebe posjetitelja i prijatelja seoskog imanja Zlatni Lug, za kvalitetnim ugostiteljskim timom kojem se s punim povjerenjem može prepustiti organizacija svake prigode ili svečanosti kako bi Vi mogli bezbrižno uživati u Vašim posebnim trenutcima.
Tim ugostitelja i djelatnika sačinjavaju profesionalci s dugogodišnjim iskustvom u struci, a zahvaljujući svojoj veličini u mogućnosti smo se prilagoditi svim individualnim zahtjevima u vrlo kratkom vremenu. Od organizacije poslovnih sastanaka, do obiteljskih proslava, rođendana, krizmi, krštenja, godišnjica, druženja s prijateljima, zaruka, godišnjica mature… s našom uslugom ne možete pogriješiti te možete biti sigurni da će sve teći onako kako ste si Vi to oduvijek zamišljali.
Svaki pojedini segment se dogovara u samom početku u direktnom kontaktu s klijentom, a ljubazno osoblje će Vam stajati na raspolaganju s mnoštvom savjeta i prijedloga kako bi Vaša odluka bila što jednostavnija i lakša.

Gallery – Popup

Categories:   Smještaj

Komentar