Menu

web stranica

Web stranica je napravljena u dobroj namjeri kako bi prezentirala Požeško-slavonsku županiju,grad Požegu te sve ostale gradove,općine i naselja koja gravitiraju našoj županiji.Uz pomoć naših partnera predstavljamo Vam smještajne kapacitete,svečane dvorane,glazbene sastave,..
Uz svaki post postoji link koji vodi na naslovnu stranu objekta i punu informaciju o samom objektu,pozivamo Vas da i sami učestvujete u uređenju web stranice.Ako ne želite da Vas predstavimo na ovaj način molimo Vas da nas obavijestite.
Komentiranje sadržaja  dozvoljeno je svim korisnicima i posjetiteljima . Sadržaj komentara ne odražava stav i mišljenje vlasnika web stranice.Vlasnik web stranice niti na koji način nije odgovoran za sadržaj komentara korisnika.

U komentarima je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te propagiranje nasilja, klevetanje i drugi nezakoniti sadržaj. Nije dopušteno vrijeđanje ili izravne prijetnje, kako drugim korisnicima, tako ni autorima članaka, administratorima te osobama na koje se članak posredno ili neposredno odnosi. Izravne prijetnje drugim korisnicima, uredniku ili subjektima članka mogu biti podložne kaznenom progonu i prijavi nadležnoj instituciji.

Ukoliko smatrate da su na web stranici povrijeđena vaša autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite.

Komentar