Menu

obrt Taja

 

Obitelj koja već desetljećima uvijek nešto u prirodi radi ili sadi. Obiteljski obrt za uzgoj raznog cvijeća započela je Tajana, naša najradišnija članica obitelji čija ljubav prema poljoprivredi gura i motivira sve ostale. Od najmlađih nećaka do najstarije bake, u rad obrta je uključeno minimalno desetak užih i širih članova na tri različite lokacije – Ramanovci (Kaptol), Požega i Zagreb.

 

Što to radimo

Bavimo se uzgojem i prodajom različitih vrsta cvijeća. Od krizantema, eukaliptusa, tulipana do začinskog bilja i američkih borovnica, naš spektar poslova i ponuda široki su kao i naša velika obitelj 🙂 U idućih godinu dana, pojavit će se i neki noviteti te se naš obrt nastavlja širiti..

Kako to radimo

Unosimo našu ljubav prema prirodi, gostoljubljivost i neobičnost u sve čime se bavimo. Od unikatnih aranžmana do uvijek različite posluge i prodaje (ovisno o tome tko je kojim danima i satima slobodan), možete biti sigurni da će svaka usluga za vas biti najljepša što može biti. I da će te kroz neko vrijeme upoznati gotovo cijelu obitelj 🙂

 

Gallery – Popup

 

Gallery – Popup

 

Video Player

 

 

Komentar

Nažalost, komentari su zatvoreni za ovaj predmet.